Thursday, December 10, 2009

Busy & Banjir

Busy...
Lama benar dah tak update blog ni...
Mesti boring jer kengkawan yang layan blog aku nie...(ada ker agaknyer yg layan blog aku nie..hehe)
Busy... dengan kerja-kerja akhir tahun
Busy... dengan operasi kemas rumah..(tak lama lagi kitorg akan balik semula ke kt)
Busy... dengan anakanda-anakanda
Busy... dengan jemputan-jemputan di hujung minggu.(ada gak jemputan hari biasa)
Busy... dengan tuntutan cuti hujung tahun..heheh..(tunggu entry akan dtg..tp ntah bila ntah)
Busy... dengan perkara-perkara yang kecil-kecil tapi tertangguh-tangguh

Banjir...
Balik Terengganu hari tu hujan lebat. Banjir sudah semestinya. OTW balik Besut dari Kuala Terengganu, air sungai melimpah. Nasib baik kereta kami agak tinggi, so bolehlah redah. Anakanda Amrullah suka tengok air banyak-banyak ghitu, dia kata air 'Teh O'.. Bolehlah.. Ashiilah lak takut tengok air mancut-mancut sampai ke tingkap. Layan jer la video tue..Video kami meredah banjir..


video

Tuesday, December 1, 2009

Anakku Ceria Give-Away Contest

Anakku Ceria Give-Away Contest



Seperti biasa, bila dah tak tau nak wat n3 ape, aku akan menyelitkan diri ngan contest lagi..hehe.. Contest kali ini dianjurkan oleh ibu Irfan. Kali ni kene buat sticky mode entry. Jom la kita pakat ramai-ramai memeriahkan suasana. Hadiahnya menarik tau. Nak beli sendiri.. eemm.. yang ado...:P Mana tahu rezeki anak, ibu tumpang senang..hehe..:)
Gambar pilihan ibu kali ini adalah seperti di bawah. Ceria kan... Semoga ia dapat menceriakan hati juri juga..:)


Nama Si Comel : Nurul Ashiilah Bt Mohamad Sabri
Umur : 9 Bulan ++

Jom kita tengok syarat-syaratnya...

1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com/ - done
2. Be a follower of http://jommainkutu.blogspot.com/ - done
3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria. - done
4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blogspot.com/ - done
5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified) - done
8. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner. - done
Syarat-syaratnya;
1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.
2. Satu contestant 1 entry sahaja
3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009
4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.
4.Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur
5.Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad

Tentang Hadiah pulak!Jeng jeng ini hadiahnya
* 1 Vantage Cookware 3.0L












Memang berbaloi-baloi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''