Thursday, December 10, 2009

Busy & Banjir

Busy...
Lama benar dah tak update blog ni...
Mesti boring jer kengkawan yang layan blog aku nie...(ada ker agaknyer yg layan blog aku nie..hehe)
Busy... dengan kerja-kerja akhir tahun
Busy... dengan operasi kemas rumah..(tak lama lagi kitorg akan balik semula ke kt)
Busy... dengan anakanda-anakanda
Busy... dengan jemputan-jemputan di hujung minggu.(ada gak jemputan hari biasa)
Busy... dengan tuntutan cuti hujung tahun..heheh..(tunggu entry akan dtg..tp ntah bila ntah)
Busy... dengan perkara-perkara yang kecil-kecil tapi tertangguh-tangguh

Banjir...
Balik Terengganu hari tu hujan lebat. Banjir sudah semestinya. OTW balik Besut dari Kuala Terengganu, air sungai melimpah. Nasib baik kereta kami agak tinggi, so bolehlah redah. Anakanda Amrullah suka tengok air banyak-banyak ghitu, dia kata air 'Teh O'.. Bolehlah.. Ashiilah lak takut tengok air mancut-mancut sampai ke tingkap. Layan jer la video tue..Video kami meredah banjir..


5 comments:

cTmaRina said...

ala zue takpe...bz dengan alasan yang kukuh tu..

zueyie said...

hehe..:)
marina naper aku tkleh bukak blog ko. Oo..t kasi aku terjah blog ko er...waduh..sedih..sedih..sop..sop..sop

iu rf said...

weh zue..syoknye jejalan... aku x sampai lagi area2 blah indon ni.. kt mesia pun x abis katam lagi tpt2 kt sana tuh..huhuhu

akmafaizal said...

hehe..saya lagila tak pernah ke luar negara..huhu :P passport pun tak de...

zueyie said...

iu: nnt balik mesia leh ler ko katamkan sini lak. silap2 ngan indon2 ko katam dlu..hehe

akma:ada tu akma, suatu masa nnt..tungguu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''