Friday, March 26, 2010

Laguku Untukmu

Khas untuk Anakanda Tercinta


Lama betul tak update blog ni. Macam-macam hal terjadi kebelakangan ini. Adik hubby disahkan kene ketumbuhan rahim, anak buahku operate, umah makabah kelang kene pecah masuk (terjadinya insident tak puas hati ngan pihak berkuasa..klau dicerita mau panjang berjela..makin berapi nanti.. kesimpulannya..ada ke patut dier suruh umah sendiri, jaga sendiri..tk kene bolehla cakap, klau kene batang hidung sendiri baru tau..gaji naik suka bukan main..rakyat didahulukan??..korang pkla sendiri..)..anakanda Ashiilah berak-berak..dengan diriku yang tak berapa sihat. Dah 3-4 hari dah..ish.ish.. Sian anakanda. Maaf di atas sifat kesabaran ibu yang 'kurang'. Terima kasih en.abah sebab memahami. I love u all very much.. I'm, sorry..Mianne..

Lagu ni dicipta oleh en.Abah OTW balik Terengganu haritu.

Anak ibuAbah
Ahmad Amrullah anak berjurus,
Anak yang soleh, cerdik pandai,
Nurul Ashiilah anak berjurus,
Anak yang solehah, cerdik pandai,
Dua-dua anak ibu dan abah,
Rajin bersolat bertakwa pada Allah.

p/s:ikut rentak lagu rumah ter bakar panggil bomba.

Along dah pandai dah nyanyi lagu ni, dia selalu nyanyikan tuk ashiilah..tp ibu tak sempat rekod lagi...hehe..:)

2 comments:

Syuhairah said...

Salam kak zue..

Lama betul akak tak update blog kan??? Saya tumpang simpati atas apa yg berlaku... dan lagu tu boleh tahan jugak ye... hehehe

Lupa pulak nak inform... saya dapat tukar ke tengganu... :D

zueyie said...

a'ala..sibuk skit skrg ni.. tambahan lak mcm2 hal berlaku
oo.dah pindah tganu erk. bagusla..dekat ngan mak. tanya skit leh, chuA keje apa erk?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''