Saturday, June 5, 2010

CONTEST "BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE"

CONTEST "BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE"



Kali ni aku nak join contest anjuran N.A.I. Ia bersempena ulang tahun pertama anak terunanya, Khalish. Mudah jer, kom kita pakat ramai-ramai join contest ni. Biaq tak menang pun, semangat itu penting..hehe. Kalau menang, syukur alhamdulillah..:) . Anakanda tak berapa ada gambar dengan puting atau botol ni. Harap-harap gambar ni clear dan mencuit hati..:D


Nama Anakanda : Nurul Ashillah Bt Mohamad Sabri
Tarikh Lahir : 17 Feb 2009
Email : zuens@yahoo.com
Ibu nak tag : cikPuan Kema aka Akmarwati
dan
cikPuan Seti aka Seti Nurul Ayuni

SYARATNYA sangat senang bagi mereka2 yang suke join contest mcm N.A.I ni.

1. Jadi FOLLOWER blog ni – ngeee..;) -done

2. Buat ENTRY berkenaan dgn contest.-done


3. COPY banner di atas and letak kat side bar blog u all dengan link sekali la.-done

4. Upload SATU atau DUA gambar anak yang berumur in between 0-4 tahun dengan PUTING atau BOTOL SUSU atau KEDUA2NYA sekali pn boleh tp jgn lebih dua keping.-done

5. Sertakan sekali nama anak, tarikh lahir, dan email u all untuk dihubungi -done

6. Sila TAG kepada member2 anda yang ada anak..berapa TAG pn xkesah at least SATU -done

7. Dan last sekali JANGAN la lupa tinggal komen berserta linknya kalau tidak nanti cane N.A.I nk terjah untuk confirmation u all nanti.-done

LAIN-LAIN

*Contest ini bermula pada 5.5.10 sampai 6.6.10…sebulan

*Juri adalah EN. ASHAK dan EN. KHALISH

*3 orang perserta PERTAMA dengan syarat yg betul ada special gift..emm

*Hadiah..boleh tahan best gak..INSYAALLAH..hehe..akan diberitahu kemudian baru surprise

*3 pemenang akan dipilih berdasarkan SYARAT yang cukup and gambar yang CLEAR dan mencuit hati..GOOD LUCK

3 comments:

akmafaizal said...

aduyai..nape tak habak? terlepas sudah..huhu sedey :P

zueyie said...

Kan aku dah tag ko. Kema, ko letakkan chatbox kat umah maya ko. Senang sikit nk tinggal pesan ke, ayat2 chenta ke..khikhih

akmafaizal said...

yer la..yer la..bila cinta..lagenda budak setan..hehe :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''