Thursday, November 4, 2010

Adik nak jadi kakak??

Assalamualaikum..
Apa?? Ashiilah dah nak jadi kakak??Yeyehh..ada sorg lagi leh layak nnt.

Lama sangat dah tak update blog ni..
Maaf byk2 kepada maly n kema yang rajin meng'tag' contest kat aku..
Kepada blogger yang sudi singgah..terima kasih..
Tak berapa nak larat skarang ni nak mengadap komp lelama..
Asyik nak baring jer..sangatlah letih rasa badan ni tambahan pula dengan anakanda yang baru baik deman..
Ibu yang kene food poisoning..
Badan sakit-sakit.mual-mual yang teruk..mood yang sangat tak stabil..
Pembawakan baby yang agak teruk kali ni..
Membuat ibu rasa serba tak kene..Agak mencabar iman ibu kali ni..
Janganlah anak-anak menjadi mangsa keadaan ibu..nauzubillah..
Semoga Allah memberi kekuatan dan kesabaran yang tinggi di dalam diri ibu..
Menetapkan iman ibu..
Sahabat-sahabat doakan ibu ye..
Terima kasih semua..jumpa lagi..
Insyaallah...

5 comments:

akmafaizal said...

Tahniah3..jaga diri n kesihatan bebaik tau.

Shima said...

Zue tahniah yer..... Jgn menjangkit kt aku plak sudahlah. Bukan tak nk tp tak larat lg bt masa ni...hehehe. Tp klu dah rezeki tu alhamdulillah yer dak...patutlah senyap jer aku bg msg kt fb pun tak jwb rupa yer tgh mabuk2. Moga ko n baby sihat. Nti dah tiba masa yer jgn lupa bgtau...take care!!!

Puteri Ezan ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

tahniah zue... bertambah lagi la anakanda... zan pun nk ikut jejak zue gak tp wat ms ni xlarat nk layan karenah anakanda berdua ni..tggu harriz besar sikit la lgpun dua2 bf lagi...tgk lah dlm 2012 ke atas kot... mudah-mudahan

misshannan said...

patutla lama dia...rupanya ada 'isi'
tahniah...selamat menjaga kesiahatan

zueyie said...

Kema, Shima, Izan, Hannan.
Thanks semua. Doakan aku selamat semuanya ye..Korang bila nak follow??Sempat lagi ni.. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''