Tuesday, September 9, 2008

Konvo..Tahniah

UTM Skudai...Konvo adindaku Zulhelmi..Tahniah


20 Aug 2008 hari tue, adik ku Zulhelmi konvo kat UTM, Skudai. So secara tak langsungnya aku pun menjejakkanlah kaki ku ke tempah ku blajar dahulu setelah sekian lama tak menjejakkan kaki di sana. Tiba-tiba teringatlak zaman-zaman blajar kat sini..chewah.. tapi tde yang berubah pun aku tengok..sama je cuma signboard la berubah sikit. Lawa dari yang dulu. Anyway Congratulation tuk ZulEmi yang dah 3 tahun berhempas pulas study, akhirnya dapat gak menghabiskan diplomanya. Pasni berhempas pulas wat ijazah lak yer.

Kitorang memulakan perjalanan dari Terengganu - JB pada jam 1300, 19 Aug 2008. Anniversary kitorang tu..hehe.. Kira sambut anniversary dalam perjalanan ke JB la. Perjalanan bermula dari Kuala Terengganu -> Marang -> Dungun -> Paka -> Kerteh -> Kemaman ->Cherating -> Kuantan -> Pekan -> Rompin -> Mersing. Kitorang masuk Mersing lebih kurang jam 1700. Kemudian perjalanan diteruskan ke JB. Sesampai di JB kami terus ke Stulang Laut, cari makan. Bestnya dapat makan otak-otak Johor. Memang favourite aku la tue. Kami menginap di New York Hotel,JB. Sok adikku konvo pagi, so lepas sarapan leh la pi UTM. Family ku yang lain semua bertolak esok pagi-pagi sebelum subuh dari rumah kakak ku di Seremban. Kira kitorangla sampai JB dulu. Hehe..semangat..semangat..

video


.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''