Thursday, August 18, 2011

Biskut Chipsmore dari missHannan

Assalamualaikum..salam ramadhan


Sebenarnya entry ni lama dah nak publish..tapi tak publish-publish coz asyik tertangguh je nak snap gambar biskut. Dari 2 balang sampai dah nak abis dah biskut..hehe. Tujela yang tinggal (refere gambar) . Sedap biskut ni..aku beli dengan missHannan. Rangup..anakanda2 aku suka banget. Masa baru ambik tu, sebalang abis. Nasib baik beli 2  balang. Sesuai dimakan bila-bila masa..tak yah tunggu raya. Kalau korang nak order leh la ke blog missHannan. Ni dah tolong promote, klau aku order lagi ada discount ker Nan?? hehe..

3 comments:

HR Dulu, Kini & Selamanya..... said...

nmpk sedap..mcm mana nk oder

misshannan said...

hoho...tima kasih sb wat promotion...sudah tentula kita bagi diskaun dekat return customer...aku takut je tak sedap biskut aku tu aritu....huhu....kalau nak ode lg just let me know...tima kasih...jual yerrr...*misshannan

zueyie said...

HR : sedap..try la..nak order contact misshannan@gmail.com

missHannan : Janji dituntut..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''