Tuesday, November 3, 2009

Cute Baby In Costume Contest

Cute Baby In Costume Contest


Meh pakat ramai-ramai kita ber'contest' lagi. Kali ini contest Cute Baby In Costume dianjurkan oleh Intan aka babyIntan. Sangatlah cute baby harimau dalam gambar banner tue. Kali ni ibu memilih gambar di bawah, anakanda Amrullah dengan baju 'pooh'nyer. Gambar tu jer pun yang ada..heheh..:) Harap-harap gambar tu diterima juri. Mula-mula sangatlah susah nak suruh anakanda Amrullah pakai baju tue (masa tu baru beli), dah pakai taknak bukak-bukak lak dier. Ibu rasa cute sesangat anak ibu masa ni, harap-harap di mata juri pun begitu juga..:) Enjoy the picture....:D

Nama Si Cutie : Ahmad Amrullah B. Mohamad Sabri
Umur : 2 tahun 3 bulan

BabyIntan’s Giveaway ini akan berlangsung mulai 20th October 2009 – 7th November 2009 at 7 p.m.

Contest ini tidak memerlukan anda menjadi follower my blog but kalo nak gak, ucapan terima kasih buat yg sudi :) - done

Jom kita “intai” syarat-syarat penyertaan…
· Add blog BabyIntan dalam bloglist anda - done
· Sila letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - done
· Buat entri mengenai contest ini di blog anda - done
· Only for mummy/daddy blogger yg mempunyai anak yg berumur dari 1 bulan hingga 3 tahun sahaja - noted
· Dalam entri anda, sila upload SATU (1) SAHAJA gambar anak yg paling CUTE mengenakan costume - done
· Sila nyatakan nama si cutie dan umurnya sekali - done
· Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIntan (no link back will be disqualified) - done
· Bila dah siap dan berpuas hati dengan gambar pilihan, sila lah tinggalkan link entri anda di entri ini - done

1 comment:

Intan said...

Salam kenal Zueyie :)

All checked!

Gud luck to ur cute lil Amrullah in costume.

Thank you for joining...

~BabyIntan~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''