Tuesday, November 17, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST



Alamak..dah nak tutup nie..sempat ke er. Harap-harap sempatlah ye juri. Bukan saja nak wat n3 lambat..tp kelewatan yang sangat tak disengajakan..jangan marah nnt cepat tuo...smile..:) Contest kali ni dianjurkan oleh pn.Eliza. Gambar pilihan ibu pula adalah seperti di bawah. Moga-moga gambar ini juga menjadi pilihan juri. Insyaallah...

Nama Si Comel : Nurul Ashiilah Bt Mohamad Sabri
Umur : 9 Bulan genap (birth:17/02/2009)

secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung - noted

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini.. - done

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda - done

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini - done

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru - done (baju biru)

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda. - done

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye! -done

7 comments:

Khairi said...

Good luck! :)

[-suziey-] said...

waa comel ashiilah..hehe..bole menang ni..

neway congrates amrullah menang gk contest baby cute in costume:)

cTmaRina said...

rajin tol ibu sorang nih... masok contest hehheh.. ashilah so cute obvious tau nampak eyelash die melentik huhuhu

E.L.I.Z.A said...

Salam zueyie,
comei la ashiilah..

overall, lulus >_<

ibu_umairah said...

semoga berjaya.....

zueyie said...

khairi , suziey , ibu-umairah : thanks 4 ur wishes..

eliza : thanks coz sudi singgah..

marina: saja suka-suka je marina, memeriahkan suasana..heheh..:) sambil2 leh tambah kawan..jom la join. Tk guna modal pun...

Intan said...

Alaaa comel nya anak dara u nie...aunty suke lah dia senyum :)

Gud luck si comel!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''