Friday, April 13, 2012

Win COACH Wristlets at BabyIbu

Tiba-tiba jer rasa nak join contest babyIbu ni. Terpengaruh dek iklan cikKema. So cikKema as my refarral. Dah lama sebenarnya tinggalkan dunia contest ni. Mana tau tiba-tiba dapat rezeki terpijak. Insyaallah.
klik banner utk join
tamat pada 31 Mac 2012 15 Apr 2012
Ditaja oleh Rose's Treats, Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbu, TwoLittleJJ, dan Miszhoneynadia.
Bagi Penyertaan Melalui Blog

  1. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini.-done
  2. Link BabyIbu dalam bloglist anda.-done
  3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - copy paste pun ok. -done
  4. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan juga semua penaja (no link back will be disqualified) -done
  5. Follow blog Rose's Treats, Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbu, TwoLittleJJ, dan Miszhoneynadia.-done
  6. Tinggalkan link entri anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.-done

2 comments:

AkmaFaizal said...

Good Luck yer..manalah tau ade rezeki. Cuba je kan... :)

AkmaFaizal said...

lama tak dengar cite...pe kabo? jemput join ga akma..hehe
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''