Saturday, August 22, 2009

Baby in Pink Contest

Baby in Pink Contest

Salam.. Ini first time aku nak try sertai contest yang dibuat oleh Sha aka ibuPuteri. Tengok kat blog member, menarik jugak. Entah macam mana tergerak pula hati ibu nak sertai contest Baby in Pink. Agaknya sebab entry baru-baru ni aku ada load gambar anakanda Ashiilah berbaju pink kot. So apalah salahnya try. Mana tahu ada rezeki anakanda. Caiyuk..caiyuk....

Nama Baby : Nurul Ashiilah Bt. Mohamad Sabri
Tarikh Lahir : 17 Februari 2009 (6 bln++)

a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
-Kerana anakanda Ashiilah adalah baby in pink yang paling comel di Seantero dunia. Walaupun belum tumbuh gigi, dah pandai baca kitab..hehe. Semanja maksud 'pink', semanja itu jugalah anakanda sorang ni. Anak yang tak banyak ragam, cukup menyenangkan sesiapa sahaja. Senyuman anakanda boleh mencairkan sesiapa sahaja yang melihatnya. Hanya perlu senyum sahaja. Tak ghitu juri..:)

b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini??
-Saya pun baru sahaja singgah di blog Sha ni, sempena contest ini. Blog yang simple tetapi menarik. Pink blogger. Suka cerita tentang anakanda Puteri, sepertiku juga yang suka menulis tentang anakanda Amrullah dan Ashiilah. Semoga kita terus menjadi rakan 'blogger' selepas ini, disamping berkongsi cerita.

2 comments:

[-suziey-] said...

waaa comel2 ashiilah..siap ade tanduk minnie lagi..erk ye ke..hehe..

wei guna la popup window comment box.cpt sket nk load page..heheh.. g kt daashboard, setting, comment, popup window..

Shasha_Shaikha said...

salam ibu ashiilah,

sha dah terjah entry awk,

banner di side bar x de,

selepas update sila tggal entry,

tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''