Friday, May 28, 2010

CUTE PINK BABIES CONTEST

'CUTE PINK BABIES CONTEST' oleh ibuQisQas


Sempena ulangtahun pertama puteri ibuQisQas: SHARIFAH NAYLI QASRINA pada 30 MEI 2010 ini, beliau telah menganjurkan contest 'CUTE PINK BABIES CONTEST'. Sangat mudah syarat-syaratnya. Ia bermula dari 28 APRIL 2010 sehingga 28 Mei 2010. Jom kita pakat join ramai-ramai.


Nama Anakanda : Nurul Ashiilah Bt Mohamad Sabri
Umur : 1 Tahun 3 bln++
Tarikh Lahir : 17 Feb 2009

Ucapan : Ibu sentiasa mendoakan anakanda agar dilindungi dah dirahmati olehNya. Sesungguhnya pemberian dari yang maha Esa ini merupakan hadiah yang tidak ternilai dalam kehidupan ibu. Semoga ibu dapat melaksanakan tanggungjawab ibu sesempurna yang mungkin untuk mendidik anakanda menjadi anak yang solehah dan khalifah Allah yang cemerlang dunia dan akhirat. Jangan nakal-nakal tau. Ibu sayang sangat..Muarhhhh :-*

Laguku Untukmu
Anak ibuAbah
Ahmad Amrullah anak berjurus,
Anak yang soleh, cerdik pandai,
Nurul Ashiilah anak berjurus,
Anak yang solehah, cerdik pandai,
Dua-dua anak ibu dan abah,
Rajin bersolat bertakwa pada Allah.

P/S:Lagu ni pernah di publish sebelum ni. Khas dr ibu&abah untuk anakanda berdua. Hari-hari ibu akan nyanyi lagu ni tu anakanda berdua.

2 comments:

iBu QisQas said...

Salam terjah..thanks sudi join..
best nyer ada lgu sdri..hehe
gud luck dear..

akmafaizal said...

lor..tak sempat nak join contest ni la...huhu :P

tp aku nak bagi ko award ni.tak taula ko dh dpt ke blom..amik je la ek..

http://akmafaizal.blogspot.com/2010/06/award-blog-paling-comel.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''