Friday, May 15, 2009

Peminat Ultraman

Habuan dari abah untuk Amrullah














Semalam kami sekeluarga pergi ke Giant untuk membeli barang rumah. Memandangkan anakanda Amrullah peminat tegar ultraman, abah pun bercadanglah untuk membeli dvd movie ultraman dengan harapan nanti anakanda ralit tengok movie ultraman taklah ganggu ibu di dapur. Beli 2 movie ultraman iaitu Ultraman The Next The Movie dan Ultraman Cosmos VS Ultraman Justice The Movie dapat hadiah Ultraman sekor (refer gambar: dalam kotak). Masuk kerete ibu pun tunjuklah dvd ultraman kat Amrullah, sukanya bukan kepalang. Tengah nyusu pun taknak lepas dvd tu. On the way balik, abah singgah di Petronas, sekali nampaklah sekor Ultraman angin. Apa lagi selamatlah dibeli oleh abah. Bertambah-tambah gembira anakanda ku lihat. Duk sengeh+jerit sorang-sorang tengok abah bawak ultraman masuk kereta. Punyalah happy dia. Sampai jer kat rumah, Amrullah dah ajak ultraman tue lawan. Besar ultraman tu boleh tahan jugak, kalah lah Amrullah. Nasib baik bukan ultraman betul kira aksi Amrullah VS Ultraman kalah ultraman la.. heheheh..:D. Semoga anakanda Amrullah gembira hari ini dengan habuan-habuan dari abah. Habuan untuk ibu lak camner, takde ker? jeng.. jeng.. jeng... Acihh abah..(bahasa Amrullah). Jangan nakal-nakal ye anakanda Amrullah. muarhhhhh dari abah dan ibu..


5 comments:

[-suziey-] said...

umang aih..besonye otromen..tp tetap kalah..cayala amrullah..ekek:D

Mama Danish said...

besonye otomen die...hehe..bo lawan ngan PR danish nih..kompem bwk tdo skali nih..hehe..

iu @ wid said...

seronoknye bile tengok anak2 hepi kan... bahagia jiwa raga kita ni ..hehehe..

tp kalu ank2 kt cni.. mula2 je sonot main.. nt lusa tulat esokk2.. da kat mana ntah menan tu.. baguslah beli yg besarrr mudah nk cari...

suke tengok amrullah tu.. npk sgt hepinyee... asiilah dpt ape lak..hihihi

.: Ummie_Damia :. said...

wah..besarnyer ultramen ahmad... mesti suke sgt dpt ape yg dia nk... hehehehe

zueyie said...

suziey: amrullah kan 'membesar sebagai johan'...heheh


mamaDanish: leh2..pas ni kite set time... Ultraman VS PR..kite tengok sapa yang kenaaa....


iu@wid: tul la wid.bila tgk anak2 hepi, senang sgt rasa di hati. tgk anak2 senyum pun ilang segala penat lelah sehari..

ashiilah kecik lagi..kira dia redha je la..hehehe


UmmieDamia: beri apa yang termampu je zan..semoga anak2 hepi.. damia bila nk jumpe amrullah n ashiilah nie..?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''