Saturday, April 3, 2010

Akhirnya...

Akhirnya peod jua...

Salam tengah pagi. Huhu.. pagi-pagi buta update blog. Takde maknanya...:) Sebenarnya aku baru jer siapkan tugas ku, So alang-alang dah duk depan NB ni update la bolg kejap.

Hari ini 2 April 2010, first time aku datang peod setelah 22 bulan aku tak datang peod. Sejak mengandungkan anakanda Ashiilah sehinggalah kini anakanda berusia 1 tahun 1 bulan 2 minggu. Ini bermakna kemungkinan Ashiilah nak dapat adik agak besar.. hehehe. Walau bagaimanapun, niat di hati tahun ni nak berehat dulu. Tapi kalau dah rezeki, aku terima aja..:D. Baru seminggu anakanda Amrullah berhenti menetek, aku dah peod. ish.. ish.. Betullah orang kata, kalau menetekkan anak ni boleh jadi ubat perancang keluarga yang paling murah. Tapi tak jamin la betul-betul selamat, coz kawan aku dulu macam aku la tak peod-poad. Tup-tup sedar dah 4 bulan ngandung. Sapa mau jawab?? So berhati-hati di jalan raya. Mata pun dah lama celik, sian dier. Oklah aku nak pi merehatkan mata ku ini. Daa..

5 comments:

Syuhairah said...

Salam kak zue..

Ingat saya lagi tak? Ni nak inform ni... saya baru dapat tukar ke terengganu... nanti akak datang terengganu inform la... jemput la datang ke rumah ye... :)

iu rf said...

hehehe.. igt da dpt bite baru tadi... teruskan usaha!

zueyie said...

syuhairah : igt..akak ada gak singgah kat umah maya syuhairah. eh..nak panggil syu apa er?syuhairah ker? chu-a ker? apa yer??

iu : hehe...rehat dlu tahun ni. nnt tk leh naik kapalobang lak..hehe

akmafaizal said...

rezeki jangan di tolak..hehe :P

zueyie said...

kema : ye betul..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''