Saturday, April 17, 2010

Contest "Tidur Paling Comel"

Contest "Tidur Paling Comel"


Lama dah tak join contest. Hari tu layan blog seti dan akma ternampaklah contest ni yang dianjurkan oleh InfantiaHouse.
Meh kita pakat join ramai-ramai bagi memeriahkan suasana. Menang kalah adat. Kalau ada rezeki, alhamdulillah. Apa yang penting... kerjasama..hehe :). Antara syaratnya mestilah tidur bersama bantal.. So gambar di bawah ibu taruhkan. Bukan setakat bantal kat kepala, atas, bawah, depan, belakang semua ada. Kerja en.Abah la nie. Kesnya anakanda asyik terkejut-kejut masa tidur. Tapi nyenyak Ashiilah tidur masa ni. Moh kita...


Nama: Nurul Ashiilah Bt Mohamad Sabri
Umur: 1 Tahun 2 bulan
(Gambar diambil masa anakanda berumur 3 bulan++)
Tarikh Lahir: 17 Februari 2009
Warna Kesukaan: Hijau
  1. Jadi follower blog InfantiaHouse ...-done
  2. Letakkan banner di atas di ruang sidebar blog anda... -done
  3. Copy & paste tajuk entry anda seperti diatas dan pastikan buat link ke.. -done
    http://infantiahouse.blogspot.com/2010/03/contest-tidur-paling-comel-by.html
    terus ke blog InfantiaHouse...
    -done
  4. Letakkan Gambar anak yang yang berumur 0 - 4 tahun. -done
  5. Gambar tu mesti gambar bayi yg tengah tidur nyenyak bersama bantal.
    ( tak kisah la nak aksi mcm mana..yg penting dia sedang enak tidur dan aksinya mencuit hati...)
    -done
  6. Baby tu tak semestinya anak anda..letak anak sape2 pun boleh, yang penting baby tu mesti ada pertalian darah dengan anda.-done
  7. Letakkan juga nama, umur, tarikh lahir dan warna kesukaan dia (untuk hadiah nanti) -done
  8. Dan jgn lupa, tinggalkan link utk penyertaan anda dalam comment box dlm entry ni...-done
  9. Disebabkan beberapa permintaan dan ramai yg baru tahu contest ni..pihak syarikat telah bersetuju untuk melanjutkan lagi contest ni sehingga 31 Mei 2010 jam 11.59mlm~~ cepat2 jgn lambat yer....

5 comments:

akmafaizal said...

wah..banyaknye bantal..sib tak lemas..:P

zueyie said...

hehe..:D

sYaFiQa said...

alahaiii....cian nye dia. kena selimut dek bantal....

zueyie said...

syafiqa : hehe..apa nak buat..nasib badan..

T@sh Sch@ said...

ahahhaha ... xpuas duk dlm pewut lerr nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''