Monday, April 19, 2010

GIVEAWAY 'DI MANA SAYA?'

Giveaway 'Di mana saya?'

Tidak bersempena apa-apa, dengan ini first time aku nak menganjurkan giveaway. Giveaway ke, contest ker.. boleh jer.. Chewahh. Selalu join giveaway, kali ni aku lak anjurkan giveaway. Bukan apa, saja nak kongsi cenderahati yang aku beli semasa aku pi travel/holiday. (Itulah hadiahnya. Takdelah mahal mana pun hadiahnya. Ada ker orang nak join ni.??..) Sangat mudah. Penyertaan anda sangat dialu-alukan. Tak perlu keluar modal apa, cuma perlu sedikit masa. Lihat gambar di bawah dan Teka di mana saya?



Cth Jawapan : Medan, Indonesia.

Syarat-syaratnya...
  1. Jadi follower blog zueyie
  2. Add link blog ini dalam blog list anda
  3. Letakkan banner di ruang sidebar blog anda dan link ke entry giveaway ini.
  4. Buat Entry. Copy & paste banner seperti di atas dan pastikan buat link ke..
    http://zueyie.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html
  5. Jawab soalan. (Jawapan yang lebih detail dan tepat akan di ambil kira dalam pemilihan pemenang (jika ramai yang sama) )
  6. Dan jgn lupa, tinggalkan link utk penyertaan anda dalam comment box dlm entry ni...
  7. 3 orang pemenang akan dipilih.
  8. Tarikh tutup penyertaan ialah 19 Mei 2010 (bergantung kepada keadaan. Jika ada sebarang perubahan akan diberitahu)

29 comments:

zai kulim said...

salam

zai join

http://zaikulim.blogspot.com/2010/04/giveway-dimana-saya.html

honeysour's blog said...

SALAM ZUYIE..

saya dah join..

http://honeysour00.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

tq..

syakila said...

kila join

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

ogy said...

ogy join

http://ogy2112.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

@renim said...

SAYE DAH JOIN...
klu ade kekurangan bagitahu eh...=)

http://diwaktuhidupku.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

anin said...

salam

mencuba nasib ye

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

akmafaizal said...

Assalamualaikum...Zue, aku pun join ni...

http://akmafaizal.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

juniza said...

http://blogjuniza.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

Nana said...

hye saya join ek
http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

inasepi said...

join

http://inasepi.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

taufidris said...

http://taufidris.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

♪miSwiexiedawia♪ said...

salam..
sy join giveaway:-

nie link sy..
http://chitobebearchocholategoldish.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

rosilah said...

http://rosilahi.blogspot.com/2010/04/contest-di-mana-saya.html

inahasan said...

JOIN GAK

http://inahasan.blogspot.com/2010/04/contest-dimana-saya.html

shidasyakirin said...

hi,

me join

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

YanaNuar said...

Hai salam kenal...

Hurmm amik masa lama sket nak sertai giveaway nih hihi..ok nak menjoin kan diri jugak..dah siapkan n3 kat blog..terjah la nanti yek =)

http://yananuar-contest.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

Cira Marcello said...

hyee...
menarik diz giveaway
so syira menjoinkan diri
hehehe...
check my link..=)

http://syiramarcello.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

LyanaRusli said...

Salam..
nak join contest nie, x d blog hope leh join tru Facebook...kat bwh nie link wall kt stick contest nie yer..

http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1152512837&ref=profile

Nida said...

Salam perkenalan..

Seronoknya, banyak tempat tempat Zueyie dah lawati...

http://along-nidar.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

mudah2an ada rezeki..aminnnn

Aimy said...

Salam, saya join ye..

http://aimymardhiah.blogspot.com/2010/04/giveaway-di-mana-saya.html

zueyie said...

Terima kasih kepada semua yang dah join contest ni. Walaupun tak ramai mana tapi ada jgk penyertaan. Tak ramai lagi mudah nk pilih pemenang kan..:)

Kepada YanaRusli, maaf coz penyertaan anda tk dpt diterima coz contest ni utk blogger shj.
Nnt lepas ni sy buat contest open pulak ye. Lehla awk try.Jgn marah.:)

Kura-kura said...

Salam ziarah..

Saya join:

http://bersepai.blogspot.com/2010/05/giveaway-di-mana-saya.html

Asya said...

dah join.. terjah yer...

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/05/giveaway-di-mana-saya.html

**sy xdpt follow.. sbb internet explore,, bila dh ok..sy follow yer.. tq

ZhEt said...

joining :)

http://zhetcontest.blogspot.com/2010/05/giveaway-di-mana-saya.html

::Mamalyna:: said...

Salam perkenalan, saya join giveaway

http://ejanblog.blogspot.com/2010/05/giveaway-di-mana-saya.html

tq

Syuzana said...

SALAM...

syu dah join...

http://syu-zana.blogspot.com/2010/05/giveaway-di-mana-saya.html

terjah yer :)

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenalan,

saya nak join juga,ni link nye ye:


http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/05/giveaway-di-mana-saya.html

Jawapan:
Beijing China

MaryamJamilah said...

dah join.. nah..

http://innocentemjay.blogspot.com/2010/05/giveaway-di-mana-saya.html

hehehe.. teka je. tak tau~

zueyie said...

secara rasminya contest teka di mana saya elah berakhir.
tunggukan keputusannya...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''