Wednesday, March 18, 2009

Dah tua setahun lagi

Belated Birthday


04 mac yang lalu, merupakan born day aku yang ke28. Dah meningkat lagi setahun umurku, dah makin tua rupanya. Yela, anak pun dah dua. Buat-buat lupa pulak er..hehe.. Ketika ni aku masih lagi dalam pantang, so tak leh nak nk kuar makan ngan hubbyku (selalunya kalau birthday kitorang makan luar bersama). So takde apa yang ku harapkan sangat, coz hadiah termahal telah pun ku terima awal 2 minggu dari tarikh lahirku iaitu dengan kehadiran puteri kami yang comel lote tu, Nurul Ashiilah. Cuma yang ku sentiasa nanti-nantikan pada malam hari lahirku ialah ucapan dari hubbyku (sejak dr zaman dulu-dulu agi..hehe), hadiah selalunya akan menyusul pada hari-hari mendatang. Tapi aku tak kisah coz sejak awal-awal lagi hubbyku dah bagi tau. Sempena hari lahirku kali ni, tue la yang ku dapat (kat gambar atas). Gumbiranya hati hamba.. tak terkata, tak sangka pula pandai juga suamiku pilih baju + skirt labuh tue.. kene tul ngan citarasaku, dari segi corak ngan warna. Campur lak ngan hadiah xtra dalam kotak kecil yang cantik sangat-sangat (sekali lagi gumbira hati hamba + berbunga-bunga). Pandainyer dier..

MMuuuaarrrhhhhhh... Terima Kasih sayang... Semoga ikatan yang kita bina akan terus berkekalan sehingga akhir hayat kita. Aminnn

3 comments:

iu @ wid said...

hepi belated besday zue..
seronoknye dpt byk adiah berharga..yg plg berharga tentunye ashiilah kan.. ;) sama cam kite ritu.. dpt adiah besday yg x sememangnya takkan di lupe.. my lil princess ;) syukur...

semoga gembira dan seehat selalu..;)

[-suziey-] said...

hepi belated besday ;)

zueyie said...

wid n suziey terima kasih..:):

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''