Monday, March 30, 2009

Tag

Tag dari Mama Wid

The rules are:
1. Make a list of what you want on your birthday
2. The list should be 10 numbers
3. Give it to 10 frens of yours Gambar sekadar Hiasan.

1.Tepat kul 12.01 min, 04 Mac, hubby ucap.. "Happy birthday sayang.." ..bisik kat telinga.. alahai sayang syookkk nyer..

2.Bangun pagi, tengok kat meja ada note "Happy birthday sayang," beserta package ziarah ke Mekah sekeluarga.. kalau umrah @ haji, anak2 tkleh bawak

3.Semua hutang piutang telah dijelaskan termasuklah kad kredit dah dicancelkan, tau tau hubby bg resit habis bayar siap ngan debit kad ber"isi" lagi.. dunia..dunia bagai ana yang punya. Taknak terlibat langsung ngan hutang

4.Terpacak Keta Honda Accord depan umah, tanpa hutang..sakit poket boleh la hubby ku

5.Sejambak bunga rose pink+putih berhiaskan ferraroche... romantik ghitu...

6.Hubby cakap "Sempena birthday sayang arini, pi la shopping ikut suka hati.Tinggal anak2 ngan abg. Nah duit berkepuk2 wat belanja, tak cukup bagitau".. wakhakhakah..angan2 jer leh la..

7.Nak ada business sendiri (bertulang belakangkan hubby).. hehe.. ada maksud tersirat tue..

8.Surprise Dinner.. di rumah yang dihias dan makanan special dimasak oleh hubby + siap nyanyi lagu ciptaan sendiri. waduh..waduh..bagai mimpi di siang hari

9.Naik helikopter... kapal terbang tak kira dah merasa, helikopter lom agi, helikopter yang terbangla leh tgk view dr atas..

10.Umah sebiji yang ada tanah aka laman, swimming pool, tempat cucuk tanam, view point,taman kanak2,spa dll. Kira mcm2 ada... hehe..umpama mimpi dalam mimpi

Semoga hajat-hajat yang cam ntah-apa-apa (tp ada gak yg relevan kan..kan..hehe) kat atas tu tercapai.. hehehe.. Yang pasti aku sentiasa menghajati kebahagian dan keharmonian dalam berumahtangga. Semoga Allah sentiasa memupuk rasa kecintaan dan hormat-menghormati dalam diri kami suami isteri.

Mangsa tag aku seterusnya.. jeng.. jeng.. jeng..

Ctkuyu, MissHannan, Lily, Walida, IzanIreni, Ummuwafi, Marina, Maslin, Capt, Kak Izan, Suziey

3 comments:

[-suziey-] said...

i likeee no 6..tp mmg mimpi jadi kenyataan la kalu btol dpt kan..ekeekk:D
huhu,...btol tu..asalkn ade keharmonian..dlm umahtangga..tu paling penting..
dh amik dh tag:D tp xtau la thun bile baru buat..uwaaaaa

iu @ wid said...

waduhhhh..beshnyeee zue... kalau dpt sume niiii...

dunia ini aku yang punyaaaa... hahaha..:P

semoga apa yg dihajati tercapaii...

zueyie said...

suziey:betul..betul..betul..no 6 tu yg best skali..hehehe..:D

wid:betul..betul..betul...dunia ini bagai ana yang punya..klaula jd reality...hehehe..:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
` ` ` ` ` ihikhik ` ` ` menari ` ` gelakguling ` ` ` ` ` ` ` adus ` tension ` ` ` ` ` ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ''